ŞANLIURFA / HALFETİ - Yukarı Göklü Cumhuriyet İlkokulu

BİGEP kapsamında okul aile işbirliğini güçlendirmek adına veli ziyaretleri gerçekleştirildi.

Okulumuz öğretmen ve idari kadrosunun katılımıyla veli ev ziyaretleri başladı. Sene başı öğretmenler kurulu kararı ve BİGEP kapsamında  planlanan veli ev ziyaretleri Yukarıgöklü Köyü'nde ikamet eden öğrenci evlerine gerçekleştirildi.

Velilere öğrenciler hakkında detaylı bilgi verilirken öğrencilerimizin çalışma ortamları yerinde incelendi. Veli ve öğrencilerimizin istek ve dilekleri dinlenirken öğretmenlerimiz yapılması gereken çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde bulundu.  Velilerimize göstermiş oldukları misafirperverlikten dolayı teşekkür ederiz.

09-01-202409-01-2024

Yayın: 09.01.2024 - Güncelleme: 09.01.2024 15:49 - Görüntülenme: 67