ŞANLIURFA / HALFETİ - Yukarı Göklü Cumhuriyet İlkokulu

Yukarı Göklü Cumhuriyet İlkokulu

0(414) 756 30 55 / 5557133200(Okul Müdürü)
Yukarıgöklü Cumhuriyet ilkokulu / Yukarı Göklü Beldesi Halfeti / ŞANLIURFA
Vizyon
Değişime, gelişime ve yeniliklere açık, çağdaş eğitim-öğretim metotlarını kullanan, okul-veli-çevre ilişkileri gelişmiş, planlı ve sistemli çalışan, rehberlik görevini yerine getiren, sosyal faaliyetlere önem veren örnek bir kurum olmaktır.
Misyon
Atatürk ilke ve inkılaplarına uygun, Evrensel değerlere saygılı, demokrasi bilincine sahip Okuyan, araştıran, sorgulayan ve eleştirel düşünen, Özgüveni gelişmiş, bireysel hedefleri olan, Kültürel değerlerin farkında olup onları koruyan ve tanıtan, Sosyal yaşam becerileri gelişmiş, Türkçeyi doğru kullanan, Bir üst öğrenime devam etmeyi hedef edinmiş öğrenciler yetiştirmektir.
..
Öğretim Şekli :Tam Gün Eğitim
Merkezi Sistem Kolorifer
Ulaşım
İlçe merkezinden toplu taşıma araçları ile Yukarı Göklü mahallesine ulaşım sağlanmaktadır. Yukarı Göklü mahallesi toplum sağlığı merkezi bitişiği.
Yukarı Göklü Mahallesi
İl merkezine 110 km ilçe merkezine 15 km